Τρόποι Πληρωμής

Μέσα από τη σελίδα του eshop μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε και έπειτα να πατήσετε προσθήκη στο καλάθι.
Έπειτα μέσα από το ταμείο βάζοντας τα στοιχεία σας μπορείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή και να αγοράσετε το προϊόν.
Παρακάτω βρίσκονται οι τρόποι πληρωμής:

 

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.  Το κόστος την υπηρεσίας είναι 2€.  Αν επιθυμείτε το πακέτο να έρθει στον χώρο σας με την μέθοδο της αντικαταβολής διαλέξτε την επιλογή “Πληρωμή με  αντικαταβολή”

 

2. Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Alpha Bank Αριθμός Λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR72014 0415 0415 0021 0100 1702

Δικαιούχος λογαριασμών: BIC / Swift Alpha Bank BANK: CRBAGRAA

EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού:  IBAN :  0026.0418.53.0100160153

Δικαιούχος λογαριασμών: BIC / Swift EUROBANK BANK: ERBKGRAA

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3803145

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@e-timing.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 210-3803145

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking της ίδιας τράπεζας, δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδο τραπεζικής συναλλαγής. Αν επιλέξετε την κατάθεση μέσω Web Banking διαφορετικής τράπεζας εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της επιχείρηση μας, επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα τραπέζης ( στην επιλογή επιβάρυνσης εξόδων, επιλέγετε να σας επιβαρύνουν όλα τα έξοδο για τη συναλλαγή ).

 

3. Μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, τύπου VISA, MasterCard, American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της πλατφόρμας Stripe.

Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται μέσω της πλατφόρμας Stripe, από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, με κρυπτογράφηση. Κανένα στοιχείο οποιασδήποτε κάρτας, δεν αποθηκεύεται στο server του e-timing.gr

 

4. Πληρωμή με μετρητά ή μέσω κάρτας στο κατάστημα